Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Квітень » 05



Преподобний Паїсій Святогорець казав: «Пам'ятай, що Бог ні в чому не помиляється, і все, що Він припускає і робить з твоїм життям, послужить тобі на благо. Він бажає тобі тільки найкращого і ніколи тебе не залишить. Намагайся щодня хоч трохи часу приділяти духовному читанню та молитві. Читання, молитва, псалмоспів — це вітаміни, які потрібні душі щодня».

У умовах війни ми повинні максимально покладатися на Бога та Його милосердя, не примножувати зло та завжди допомагати своєму ближньому. Це єдиний вірний шлях, який дозволить пережити ці страшні часи та зберегти свою психіку. Зло породжує зло, але щирість та любов одне до одного завжди будують містки надії й підтримки. Зараз саме співпереживання та доброта можуть стати нашою основою для виживання та відновлення країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили відвантаження для ЗСУ (66 ОМБ ім. князя Мстислава Хороброго): консерви м'ясні, мед, печиво, вафлі, чай, кава, шоколадні батончики та перев'язки (травматологія).

«Хочете, мої дорогі, дістатися Божого щастя в небі й там оглядати Божу славу ― любіть і почитайте Пречисту Діву Марію. Вона є нашою Матір’ю. Вона дала нам Спасителя Христа, через Її руки переходять усі ласки Божі з неба». (Митрополит Андрій Шептицький)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: admin | Дата: 2024-04-05 | Коментарі (0)