Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Квітень » 11



Київські лікарні після початку повномасштабного вторгнення взяли на себе величезну частину турботи про поранених воїнів та мирних жителів. Враховуючи складну оперативну обстановку та нестачу ресурсів, медичні заклади виявили неймовірну стійкість та відданість своїй справі. Щоденно вони приймають сотні потерпілих, надаючи їм не тільки фізичну, але й психологічну підтримку. В цей важкий час лікарням потрібна всебічна підтримка не тільки з боку держави, але й міжнародної спільноти, щоб забезпечити достатнє постачання медикаментів, обладнання та інших необхідних ресурсів.

Медичні працівники, які невтомно працюють у цих складних умовах, також відчувають величезний емоційний та фізичний тиск. Вони щодня стикаються з трагедіями та людськими стражданнями, що несе велике навантаження на їх психоемоційний стан. Однак попри втому та особисті переживання, жоден із них не залишає свій пост, демонструючи надзвичайний героїзм та відданість своєму обов'язку. Це заслуговує на величезну повагу та підтримку з боку всього суспільства.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили у відділення бронхології та ендоскопії КНП «Київська міська клінічна лікарня N17» вироби медичного призначення: розхідники для анестезіології та бронхології, шприци, рукавички, дренажі, антисептики.

«Зберігай мир всередині себе, а потім і з ближніми. Всіх шкодуй, бо всі хворі однією хворобою – віддалилися від Господа і підпали під дію ворога. А як на кого він впливає – не так вже й суттєво. Важливо усвідомити, де перебуваєш, і йти правильним шляхом.» (Ігумен Никон)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: admin | Дата: 2024-04-11 | Коментарі (0)