Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Материнство — найбільший дарунок, що може отримати жінка. Від перших миттєвостей, коли вона тримає малюка в своїх руках, аж до його дорослого віку, саме мама забезпечує любов та підтримку. Мами-біженки з маленькими дітьми — жінки, які були вимушені залишити свої затишні домівки та втекти від російської агресії в невідомість. В ці часи, коли несправедливість і війна червоною лінією пронизують повсякденне життя, материнська любов стає надважливою цінністю і гарним прикладом для всіх.

Мами-біженки не просто опікуються своїми дітьми, але й дають їм приклад сміливості, жертовності та витривалості. Вони вчать нас цінувати те, що маємо, і показують, що справжнє щастя полягає не в матеріальних благах, а в людських взаєминах, в глибині наших сердець та стосунків.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали біженкам з дітьми памперси і дитяче харчування. Також передали смачні солодощі для ЗСУ.

«Не втомлюйся, роблячи добро, бо свого часу ми пожнемо врожай, якщо не здамося». (Галатам 6:9)

Дякуємо Фонду сталого розвитку ООН в особі посла Христини Катракіс, пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: admin | Дата: 2023-08-26 | Коментарі (0)




Цими днями особливим Благословінням для нашої команди Логос у гуманітарній місії «Допомога заради життя» стало те, що в Україну приїхали наші партнери та друзі Лі Шуман та Jeff Boyum. Разом із нами вони відвідали реабілітаційні центри для поранених воїнів в Києві та Київській області, і помолились за одужання героїв, які захистили Україну ціною власного здоров‘я. Дуже дякуємо Господу за цих небайдужих людей, що приймають безпосередню участь в гуманітарних місіях, не лякаючись війни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, разом з Лі Шуман та Jeff Boyum доправили до реабілітаційних центрів різнопланові засоби гігієни, памперси, продукти і солодощі.

«Нехай любов буде без лицемірства. Ненавидьте те, що є злом. Тримайся за те, що добре. Любіть один одного братерською любов’ю, в честь надання переваги один одному». (Римлянам 12:9-10)

Дякуємо Lee Scheumann, Jeff Boyum, Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна ! ... Читати далі »

Переглядів: 132 | Додав: admin | Дата: 2023-08-23 | Коментарі (0)

Кожного українського воїна чекає мати, що молиться за його повернення. Кажуть, що немає атеїстів у окопах — і це так, бо Господь неодноразово доводив свою силу, рятуючи українських солдатів на полі бою. Сила материнської молитви непохитна, вона здатна проникнути скрізь, де здається, немає ніякої надії. Материнська молитва, сповнена любові, наділяє воїна силами, мотивує та захищає його від небезпеки. Вона як провідник до Господа, що стежить за військовими, дарує їм мужність і покриває своїми благословеннями. Нехай молитви українських жінок завжди бережуть наших воїнів, і нехай Господь дарує їм захист на всіх шляхах їхнього служіння Батьківщині.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, передали ЗСУ продукти харчування, м'ясні консерви, засоби гігієни, спальники, тощо.

«І дав Ти мені щит спасіння Свого, а правиця Твоя підпирає мене, і чинить великим мене Твоя поміч. Ти чиниш широким мій крок підо мною, і стопи мої не спіткнуться.» (Псалом 18:35-36).

Дякуємо голові фундації в особі професора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: admin | Дата: 2023-08-20 | Коментарі (0)




Українські пожежники — це національні герої, що проявляють величезну мужність і силу перед страшними викликами, які принесла з собою війна. Кожен виїзд сьогодні — справжнє випробування для цих людей, які не раз опинялися під ракетним обстрілом та розбитими ними будівлями, але все одно рятували дорогоцінні чужі життя. Навіть у самих тяжких ситуаціях, коли вони самі під загрозою, наші вогнеборці продовжують демонструвати хоробрість і витримку. Вони є справжніми символами надії та порятунку, втілюючи в собі найкращі ідеали служіння людям і їх захисту.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, відправили пожежникам Житомирщини пожежне устаткування, кисневі апарати, форми, шлеми, тощо.

Жодна зброя, що зроблена буде на тебе, не матиме успіху, і кожнісінького язика, який стане з тобою до суду, осудиш. Це спадщина Господніх рабів, а їхнє оправдання від Мене, говорить Господь!(Ісая 54:17)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: admin | Дата: 2023-08-17 | Коментарі (0)




Відомо, що справжній дух нації виплекується та формується століттями, але частіше за все — виборюється в визвольних війнах. Ми, українці, від самого початку чомусь маємо доводити свою «українськість» та захищати ії, постійно борючись за право на існування. Ось так і зростають «діти криївок та окопів», а не інтелігентних затишних кухонь, які є кращими та найвправнішими воїнами як в величному минулому, так і в історичному сьогоденні.

Благодійний фонд «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, відправили ЗСУ продукти харчування, м'ясні консерви, солодощі, спальники, засоби гігієни, тощо.

«Тоді сказав йому Ісус: «Поверни меч твій на його місце; бо всі, хто візьме меча, від меча й загинуть» (Матв., 26,52).

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, голові фундації пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Разом до Перемоги!

Все буде Україна !  ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: admin | Дата: 2023-08-15 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 34 35 »