Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




16:20
Українські воїни, які захищають нашу країну від агресора, чи не щодня отримують важкі поранення під час бойових дій

Українські воїни, які захищають нашу країну від агресора, чи не щодня отримують важкі поранення під час бойових дій. Ті захисники, які отримали поранення в бою з агресором, заслуговують на найкращу медичну допомогу, бо вони платять за перемогу найвищу ціну. Тому українські лікарі творять справжні дива, піднімаючи героїв на ноги з Божою допомогою. Вони присвячують весь свій професіоналізм, досвід та енергію, щоб забезпечити повне відновлення солдат. Їх єдина мета — повернути поранених чоловіків та жінок до активного життя і та до їх люблячих сімей.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в Радомишлську лікарню (Житомирська область) матраци, ліжка, різноманітні дезінфікуючі засоби для рук та підлоги, продукти харчування, одежу, постільні набори, тощо.

«А плід Духа — любов, радість, мир, довготерпіння, доброта, милосердя, вірність, лагідність, самовладання. Проти таких немає закону». (Галатів 5:22-23)

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Volodymyr Dyba, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 180 | Додав: admin | Теги: чи не щодня отримують важкі поранен, які захищають нашу країну від агрес, Українські воїни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar