Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Грудень » 05



Війна лишає страшні рани на душі. Але тіло, вмістилище духу, вона калічить теж дуже сильно. Поранені завжди покладають великі надії на професійні руки лікарів, але вони не можуть зробити дива, якщо їм банально не вистачає простих розхідних матеріалів та медикаментів. Ісус зцілював словом та доторком — українським медикам же потрібна велика кількість різноманітних речей, за допомогою яких вони рятують життя та здоров’я. Нехай ми не маємо такої віри, яка змусить гору перейти на інше місце, але ми можемо всіляко допомагати героям від медицини ставити інших героїв на ноги. Господь бачить всі наші зусилля І схвалює їх, бо підтримка та допомога від серця — одне із найбільш яскравіших проявлень любові до ближніх.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, інвалідні візки та ходунки для КНП ММР «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» (Миколаїв) та КНП «Медичний центр з лікування та профілактики залежностей» (Словʼянськ).

«Улюблені, любім один одного, бо від Бога любов, і кожен, хто любить, родився від Бога та відає Бога!» (1-ше послання Іоанна 4:7)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 118 | Додав: admin | Дата: 2023-12-05 | Коментарі (0)