Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Грудень » 14



Кожному солдату, який стоїть на захисті України, надзвичайно важливо відчувати підтримку з тилу, знати, що про них пам'ятають і щиро піклуються. Це тепло людських сердець, що випромінюється з кожного куточка країни, додає сил та впевненості у власних діях. Коли всім серцем віриш у те, що твоя міць та зусилля об'єднані з вірою та допомогою всієї країни, перемога набуває не просто військового значення, а стає символом єдності, сили духу та непереможності українського народу.

Навіть найскладніші випробування стають легшими, якщо знати, що у той час, коли ти зі зброєю в руках охороняєш Батьківщину, твої земляки не шкодують часу та ресурсів, щоб підтримувати тебе. Це може бути і теплий одяг для солдата, і листи зі словами підтримки, і невтомні волонтери, які вкладають свої сили в забезпечення фронту всім необхідним. І, звичайно, нескінченні палкі молитви за життя героїв, сповнені надії та довіри Господу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали ЗСУ на Донецький напрямок макарони, рис та м'ясні консерви.

«Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він поклав був за нас. І ми мусимо класти душі за братів! (1-ше послання Іоанна 3:16)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: admin | Дата: 2023-12-14 | Коментарі (0)