Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Грудень » 23



Незламні українські воїни щодня демонструють свою мужність і витримку на полі бою за свободу та незалежність України. Хоч втома від надлюдських зусиль відчувається в кожному м’язі, вони не піддаються, а продовжують відважно протистояти ворогові, відштовхуючи його все далі від наміру заволодіти нашою рідною землею. Зараз лише ЗСУ стоять між планами агресора і беззахисними людьми, роблячи неможливе. Ми, з свого боку, не залишаємося осторонь, підтримуючи медичні батальйони і мобільні госпіталі, які допомагають нашим героям якнайшвидше повертатися до строю. Віра в міць ЗСУ надихає нас піклуватися про них з усією теплотою і вдячністю, що тільки можемо знайти у своїх серцях. Завдяки їх гарячим серцям і сталевій силі духу, ми утримуємо нашу спільну незламність та крокуємо до спільної Перемоги.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в мобільні госпіталі та бійцям на Херсонщину: бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів та ходунки.

«Ніколи любов не перестає! Хоч пророцтва й існують, та припиняться, хоч мови існують, замовкнуть, хоч існує знання, та скасується.» (1-е до Коринтян 13:8 )

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: admin | Дата: 2023-12-23 | Коментарі (0)