Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Грудень » 09



Декілька днів тому Україна відзначала День волонтера – свято незламних духом людей, чия невтомна праця та безмежна доброта не знають меж. Волонтерство завжди було важливим, але в умовах повномасштабного вторгнення, під час якого ми зараз живемо, його роль стає просто життєво необхідною. Від початку війни волонтери займаються збором коштів, купують і доставляють необхідні речі військовим, медикам, біженцям, надають психологічну підтримку, допомагають у розміщенні переселенців та в багатьох інших сферах.

Особливо важливою є робота волонтерів у сфері гуманітарної допомоги. Вони організовують збір і доставку продовольства, медикаментів, одягу та інших необхідностей для тих, хто втратив домівку або знаходиться в облозі або на окупованій території.

Не можна не згадати і про волонтерів-медиків, які ризикують власним здоров'ям, надаючи медичну допомогу пораненим на фронті та цивільним у зоні конфлікту. І, звісно, ця невтомна робота волонтерів потребує підтримки всієї спільноти. Кожен з нас може стати частиною волонтерського руху: зробити пожертву, волонтерити в місцевій організації, допомогти словом і ділом тим, хто поруч.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, інвалідні візки та ходунки для КНП «Черкаська обласна лікарня».

«А тепер залишаються віра, надія, любов, оці три. А найбільша між ними любов!» (1-ше послання Коринфянам 13:13)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: admin | Дата: 2023-12-09 | Коментарі (0)