Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Грудень » 29



Старий рік минає, залишаючи за собою віхи історії, досвід і спогади. З настанням Нового року у кожного з нас в серці запалюється іскорка надії. Надії на те, що весь біль і жах війни скоро залишаться у минулому, і ми зможемо зустріти світле майбутнє. У цьому новому році ми всі сповнені сподівань на те, що наша мужня боротьба принесе плоди миру. Ми молимося, щоб війна завершилась, і наші захисники та захисниці повернулись до своїх родин цілими та неушкодженими. Щоб Україна змогла почати новий період відбудови та відродження. Щоб нація зміцніла та загартувалася в єдиний моноліт.

Але доки ці часи не настали, мусимо не забувати про важливу місію – необхідність підтримки наших сталевих ЗСУ. Нехай кожен з нас не збавляє своїх зусиль у допомозі тим, хто зараз стоїть на варті нашої незалежності та безпеки. Сила у єдності та вірі в перемогу! Слава Україні! Слава нашим героям! Нехай Новий рік принесе мир через Перемогу та відновлення нашому багатостраждальному народу!

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя», через відокремлений підрозділ ГО «Українське народне об'єднання Характерник» відправили для поранених бійців в Київський військовий госпіталь та у відділення довготривалої реабілітації на Київщині бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, ходунки, інвалідні візки.

«Ви чули, що сказано: Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога. А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує.» (Євангеліє від Матвія 5:43-44)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.  ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: admin | Дата: 2023-12-29 | Коментарі (0)