Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Українські медики завжди готові допомогти тим, хто потребує допомоги, але в часи повномасштабного вторгнення їх робота стала значно складнішою і напруженішою. Порятунок життя воїна — це лише перший крок, адже необхідно зберегти його здоров'я, функціональність та психічний стан. У ці важкі часи ми висловлюємо глибоку вдячність Богу за те, що він посилає Україні небайдужих людей, які активно підтримують наші лікарні і сприяють виконанню медичної місії. Ми висловлюємо щиру повагу нашим медикам і усьому медперсоналу, якому довелося працювати буквально під вогнем. Ви є безцінними героями, які непорушно стоять на передній лінії боротьби за здоров'я та благополуччя нашої країни. Приклад вашої відваги, мужності й професіоналізму залишатиметься в наших серцях назавжди.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали Сумській обласній лікарні бинти, медичні халати, маски, скраби, брекети та комплекти катетерів.

«Бо я голодував, і ви дали мені їсти; мав спрагу, і ви мене напоїли; чужинцем був, і ви мене прийняли; нагий, і ви мене одягли; хворий, і ви навідались до мене; у тюрмі був, і ви прийшли до мене. А цар, відповідаючи їм, скаже: Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили» (Матея 25: 35-36, 40)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: admin | Дата: 2023-11-24 | Коментарі (0)




За два роки повномасштабної війни, український народ та Збройні Сили України засвідчили всьому світові взірець незламності та героїзму. ЗСУ, стоячи на захисті власної держави, кожного дня демонструють мужність та відвагу. Вони не шкодують свого життя, борючись до останньої краплі крові, щоб відстояти мир та незалежність України. У той же час, українці, що залишились в тилу, проявили неймовірний рівень солідарності та взаємопідтримки. Міцна волонтерська мережа, яка запрацювала з перших днів агресії, виконує надзвичайно важливу роль. Українські та зарубіжні волонтери організовують збір допомоги, відправку гуманітарних вантажів та медичних розхідників, та навіть купують обладнання для воїнів. Правду кажуть, що світло Боже світиться у людських душах найяскравіше саме у темні часи.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали на потреби ЗСУ санітарно- гігієнічні засоби, рукавички, антисептики.

«Нарешті, всі ви будьте однієї думки, співчутливі, братолюбні, милосердні, смиренні. Не платіть злом за зло чи лайкою за лайку, а, навпаки, благословляйте, бо ви на те покликані, щоб успадкувати благословення». (1 Петра 3: 8-9)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: admin | Дата: 2023-11-22 | Коментарі (0)




В те, що Україна вистоїть з перших днів повномасштабного наступу окупантів, мало хто вірив. Але звитяжність та обʼєднуючий дух українства мав ключове значення у відсічі ворога. Саме в перші дні війни сформувалась цінна запорука надії на перемогу. Кажуть, що людина мало вартує сама по собі, бо важливим є те, що вона носить в серці. Саме спільна думка, ідея, мотив та прагнення звільнити світ від тиранії та насильства диктатур, обʼєднує не лише українців, а й увесь цивілізований світ. Безперечний факт: США були і залишаються найціннішим та найвпливовішим союзником України у цій жорстокій війні з окупантом. І саме це є незаперечним доказом спільних цінностей та дружби між нашими народами. Американці продовжують демонструвати одностайну підтримку багатостражденній українській нації, що дає можливість державним органам США організовувати всесторонню підтримку Україні, яка необхідна для Перемоги. Мільйони віруючих американців підтримують нас не лише молитвою, але й гуманітарними програмами — та навіть власною присутністю у шпиталях, реабілітаційних центрах, на молитовних зібраннях. Вони демонструють ті якості, які Господь заповідав плекати в собі — а саме, милосердя, жертовність та готовність прийти на допомогу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали лікарні в Радомишлі медичний розхідний матеріал для поранених.

«Очистивши послухом правди душі ваші для братньої нелицемірної любови, любіть гаряче один одного щирим серцем, відроджені наново не з тлінного насіння, а з нетлінного: словом Божим живим і вічним.» (1 Петра 1: 22 -23)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: admin | Дата: 2023-11-19 | Коментарі (0)




Ще не так давно Запорізька область була затишним мальовничим краєм, де звичайні люди вели тихе життя, ходили на роботу, виховували дітей, раділи малим дрібницям і не міркували про погане. Але з приходом російської окупації Запоріжжя перетворилось на нажахані, затягнуті імлою болю та відчаю, міста та села. Окупанти без жалю випалюють їх ракетними ударами, викрадають дітей і нищать все, з чого складалося життя місцевих українців. Та чорне зло ніколи не переможе світло і не зможе відібрати дар життя, що в своїй великій любові дарував нам Господь. Памʼятаймо, що зараз важлива кожна крапля підтримки, кожні вільні руки, кожна щира молитва за наших захисників із ЗСУ…

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали на Запорізький напрямок мʼясні консерви, спальники, тощо.

«Тримайтеся кріпко й хоробро, не бійтесь і не лякайтесь їх! Сам Господь, Бог твій, рушає з тобою; він тебе не лишить і не покине» (Втор 31,6).

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 121 | Додав: admin | Дата: 2023-11-13 | Коментарі (0)




Захист Батьківщини — це завдання надзвичайної складності, особливо коли сили агресора значно переважають. Але саме в таких випробуваннях проявляється невмирущий дух українських військових, в чиїх жилах тече кров пращурів-козаків. Вони стоять на захисті рідного краю, незважаючи на численність ворожої орди, та на безперервну небезпеку для власного життя. Цей героїзм назавжди закарбується в пам'яті майбутніх поколінь України і стане невичерпним джерелом натхнення та прикладом мужності і відваги. Але він має стати нашим спільним героїзмом. Треба не просто пишатися тими, хто відстоює нашу землю на передовій, а й самим долучитися до захисту нашого дому та допомоги постраждалому цивільному населенню у кожній можливій формі.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали на Херсонський напрямок памперси, гігієну, продукти харчування.

«Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.» (Вiд Iвана 6:40)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: admin | Дата: 2023-11-11 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 34 35 »