Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Допомога лікарням важлива не тільки в часи миру — вона особливо актуальна під час війни, яка зазвичай приносить великий наплив поранених, хворих та постраждалих людей, які потребують невідкладної медичної допомоги. Медична сфера має важливе завдання — забезпечити належну та якісну медичну допомогу у цих складних обставинах. Лікарні стають центрами надії, де обробляють поранення, проводять хірургічні операції, забезпечують інтенсивну терапію та надають післяопераційну реабілітацію. Усім лікарям, медсестрам, фельдшерам та іншим медичним працівникам, які працюють у лікарнях, слід висловити велику вдячність за їхню самовіддану роботу. Вони є героями, які жертвують своїм життям, щоб допомогти пораненим людям. Нехай Господь веде їх крізь цю темряву і вкладає до рук чудеса зцілення.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали КНП "Радомишльська лікарня" медичні засоби (памперси, маски, рукавички, антисептики, тощо) і санітарно - гігієнічні засоби (шампуні, гелі).

«Як слухняні, не застосовуйтеся до попередніх пожадливостей вашого невідання, але за Святим, що покликав вас, будьте й самі святі в усім вашім поводженні, бо написано: Будьте святі, Я бо святий!» (1-е Петра 1:14-16)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: admin | Дата: 2023-11-10 | Коментарі (0)




Реабілітація поранених військових є невід'ємною частиною процесу їх відновлення після бойових дій. Важливість цього процесу неможливо переоцінити, оскільки він сприяє не тільки фізичному відновленню, але і ментальному здоров'ю воїнів, допомагаючи їм адаптуватися до повсякденного життя після чергового звільнення. Медичні установи, які беруть на себе відновлення героїв, віддають усі сили для забезпечення якісних послуг, тому так важливо їх підтримувати. Будь-яка допомога для закладів, які займаються реабілітацією військових, є надзвичайно важливою, оскільки вона допомагає зберегти та покращити побут наших воїнів. Вони віддали за наш захист все, і від нас теж в деякій мірі залежить, чи пришвидшиться їх повернення до нормального життя.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в Інститут медицини праці ім Ю.І.Кундієва (Центр психології і реабілітації м Київ) санітарно-гігієнічні засоби (антисептики) і засоби гігієни.

«Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають. Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть. Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!» (Вiд Матвiя 6:19-21)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: admin | Дата: 2023-11-06 | Коментарі (0)




Коли війна вривається у двері, все, що може захистити нас — це наша віра, помножена на героїчні зусилля захисників із ЗСУ. Коли над головами свистять ракети, ми читаємо 90 псалом і відчайдушно віримо, що в цей раз теж Господь порятує. Коли захищати Батьківщину йде одразу кілька поколінь з сімʼї — батько і син — ми віримо, що вони обидва повернуться з пекла цілі і неушкоджені. Віра допомагає триматися на полі бою, заспокоює серце, надає сил. Вона наближає день Перемоги і наповнює спраглі душі надією, не даючи остаточно зачерствіти після усіх пережитих жахіть. Віра обʼєднує нас — і громадян в тилу, і героїв на передовій, навіть якщо кожен вірить у щось своє. Пам’ятаймо, що Господь бачить нашу віру і по вірі нашій буде нам.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ крупи, макарони, рис, олію, каву, чай, печиво, шоколад, засоби гігієни, миючі засоби, маски, антисептики, одяг, взуття.

«Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам; бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять йому.» (Вiд Матвiя 7:7-8)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: admin | Дата: 2023-11-03 | Коментарі (0)




Шлях героя — це здійснити силою своєї віри те, що людина бажає всупереч тому, що є. В сучасному світі це слово має викликати у нашої молоді не асоціації з супергероями з фільмів, а, без будь-яких сумнівів, має асоціюватись з борцями за волю України. Героєм бути не просто. Потрібно щодня, щохвилини віддавати всі сили задля Великої Справи. Україна має справжніх героїв. Сотні тисяч найкращих синів та дочок України продовжують боронити наш край від Ворога та окупанта. В цих дітях — наша історична памʼять та надія на наше Вільне Майбутнє. Війна не скінчиться ні завтра, ні післязавтра, і це єдине, про що ми маємо думати зараз. Єдине, про що ми маємо памʼятати — наше майбутнє, яким би воно не було, залежить від нашої згуртованості та єдності у підтримці ЗСУ.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ продукти харчування, засоби гігієни, м'ясні консерви, тощо.

«Впаде біля тебе тисяча, і десять тисяч праворуч тебе, але до тебе не наблизиться. Тільки очима своїми будеш дивитися і помсту над безза­конниками бачити. Бо ти казав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти об­рав за оборонця собі.» (Псалом 90)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 116 | Додав: admin | Дата: 2023-10-31 | Коментарі (0)




Життя на війні непросте і без ворожих обстрілів. Військові мають спати в машинах чи холодних окопах просто неба, робити все за наказом, чекати на чергову атаку, яка може стати останньою. Замість родини — вірні побратими, яким щодня ввіряєш своє життя. Звичайні речі недоступні, навіть приготувати гарячу їжу — це вже проблема. Але ж у ЗСУ служать потомки славетних козаків, які мужньо зносять усі лиха війни, зберігаючи при цьому в серці тепло та доброту. Вони захищають рідну країну, а ми захищаємо їх — своїми молитвами та допомогою на фронт.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ продукти харчування, рис, м'ясні консерви, смаколики.

«Дороги Твої дай пізнати мені, Господи, стежками Своїми мене попровадь, провадь мене в правді Своїй і навчи Ти мене, бо Ти Бог спасіння мого, кожен день я на Тебе надіюсь!» (Псалми 25:4-5)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: admin | Дата: 2023-10-25 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 34 35 »