Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



В часи, коли сірі тіні війни літають над нашою землею, немає більшої втіхи, ніж знання про те, що серед нас є герої, що впевнено стоять на сторожі життя. Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. Мечнікова стала справжнім оплотом мужності й самопожертви у ці нелегкі часи. За час повномасштабного вторгнення, лікарня прийняла на свої плечі тисячі поранених, подарувавши їм шанс на порятунок.

Самовідданість і професіоналізм медичних працівників — це те Боже світло, яке не згасає навіть в найтемніші часи. Вони — опора для тих, чиї серця поранені, вони — сталевий щит, за яким ховається надія. Саме завдяки їх невтомній праці, самопожертві та майстерності Україна змогла зберегти багато мужніх сердець наших братів та сестер. Підтримаймо їх словом, доброю думкою, справою, бо вони — це те непорушне основання, що щодня збільшує наші ряди незламних людей, готових боротися за свободу своєї країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова хірургічні набори, лабораторне приладдя, шприци, нестерільне ЗІЗ.

«Як тіло без душі мертве, так само й віра без діл мертва.» (Послання Апостола Якова 2:26)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: admin | Дата: 2024-01-08 | Коментарі (0)




Ворог не припиняє знищувати домівки мирних мешканців, що призводить до збільшення кількості вимушених переселенців. Ці люди опиняються в ситуації крайньої потреби, вони мають просити про допомогу, оскільки позбавлені звичного для них життя та необхідних ресурсів. Їм не вистачає житла для притулку, медикаментів для підтримки здоров'я та теплого одягу, аби вберегтися від холоду. У цей скрутний час ми звертаємося до милосердя та людяності, молимося, аби Господь доторкнувся до сердець людей, наповнив їх співчуттям і бажанням допомагати тим, хто зараз залишився без основних життєвих потреб. Нехай кожен, хто має можливість, підтримає потребуючих всілякими доступними засобами і виконає свій обовʼязок перед Богом та людьми.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили через Благодійний фонд «Фонд Добрі Справи» для цивільного населення та переселенців одяг чоловічий, жіночий; взуття чоловіче, жіноче, дитяче, постільна білизна, ковдри, подушки, дитячі іграшки.

«Тоді скаже Цар тим, хто праворуч Його: Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу. Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви.» (Євангеліє від Матвія 25:34-35)

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: admin | Дата: 2024-01-04 | Коментарі (0)




Сьогодні перший день Нового року, який знову не став відпочинком для героїв ЗСУ. Наші захисники залишаються на передовій, без тепла і затишку домівок, не обіймаючи в цей час своїх рідних. Вони стоять на сторожі миру, виконуючи свій обов'язок — збивають ракети і дрони, відбивають ворожі орди від наших позицій, віддають свої сили, щоб зберегти Україну вільною. У ці святкові дні ми повинні пам'ятати про тих, хто без вагань жертвує своїм життям заради нас із вами, заради миру у нашій державі. Ціна їх витривалості — це можливість для нас жити, працювати і вірити у світле майбутнє України.

Ми маємо залишатися єдиними і міцними, працювати активно для досягнення Перемоги, незважаючи на власні перепони та проблеми. Сьогодні, коли ЗСУ стоять пліч-о-пліч проти ворога, наш обов'язок — підтримувати їх всіма можливими способами та вкладатися у побудову безпечної і процвітаючої країни.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на східні напрямки для ЗСУ продукти харчування, крупи, м'ясні консерви, макарони.

«Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любові не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий! І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любові не маю, то я ніщо!» (1-ше Коринфянам 13:1-2)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: admin | Дата: 2024-01-01 | Коментарі (0)




Старий рік минає, залишаючи за собою віхи історії, досвід і спогади. З настанням Нового року у кожного з нас в серці запалюється іскорка надії. Надії на те, що весь біль і жах війни скоро залишаться у минулому, і ми зможемо зустріти світле майбутнє. У цьому новому році ми всі сповнені сподівань на те, що наша мужня боротьба принесе плоди миру. Ми молимося, щоб війна завершилась, і наші захисники та захисниці повернулись до своїх родин цілими та неушкодженими. Щоб Україна змогла почати новий період відбудови та відродження. Щоб нація зміцніла та загартувалася в єдиний моноліт.

Але доки ці часи не настали, мусимо не забувати про важливу місію – необхідність підтримки наших сталевих ЗСУ. Нехай кожен з нас не збавляє своїх зусиль у допомозі тим, хто зараз стоїть на варті нашої незалежності та безпеки. Сила у єдності та вірі в перемогу! Слава Україні! Слава нашим героям! Нехай Новий рік принесе мир через Перемогу та відновлення нашому багатостраждальному народу!

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя», через відокремлений підрозділ ГО «Українське народне об'єднання Характерник» відправили для поранених бійців в Київський військовий госпіталь та у відділення довготривалої реабілітації на Київщині бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, ходунки, інвалідні візки.

«Ви чули, що сказано: Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога. А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує.» (Євангеліє від Матвія 5:43-44)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.  ... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: admin | Дата: 2023-12-29 | Коментарі (0)




Незламні українські воїни щодня демонструють свою мужність і витримку на полі бою за свободу та незалежність України. Хоч втома від надлюдських зусиль відчувається в кожному м’язі, вони не піддаються, а продовжують відважно протистояти ворогові, відштовхуючи його все далі від наміру заволодіти нашою рідною землею. Зараз лише ЗСУ стоять між планами агресора і беззахисними людьми, роблячи неможливе. Ми, з свого боку, не залишаємося осторонь, підтримуючи медичні батальйони і мобільні госпіталі, які допомагають нашим героям якнайшвидше повертатися до строю. Віра в міць ЗСУ надихає нас піклуватися про них з усією теплотою і вдячністю, що тільки можемо знайти у своїх серцях. Завдяки їх гарячим серцям і сталевій силі духу, ми утримуємо нашу спільну незламність та крокуємо до спільної Перемоги.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в мобільні госпіталі та бійцям на Херсонщину: бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів та ходунки.

«Ніколи любов не перестає! Хоч пророцтва й існують, та припиняться, хоч мови існують, замовкнуть, хоч існує знання, та скасується.» (1-е до Коринтян 13:8 )

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: admin | Дата: 2023-12-23 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 34 35 »