Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



Холодні зимові ночі стають довшими, а в серцях українців запалюється вогник тепла та надії, адже наближається Різдво. Під мерехтливим зоряним небом ми готуємось до зустрічі цього світлого свята в колі сім'ї, серед улюблених традицій та запашної різдвяної вечері. Та поки ми прикрашаємо ялинки і обмінюємося подарунками, наші солдати, наші захисники, збираються відзначати Різдво не в теплі домашнього вогнища, а в окопах, в обіймах холоду та під загрозою артилерійського вогню. Їх героїзм, їх нескінченна відвага та самопожертва — це ціна миру, яку вони платять кожного дня, щоб ми могли святкувати без страху та тривоги. Не забуваймо про це, коли збиратимемося з рідними біля святкового столу, коли наші домівки наповняться радістю та веселощами. У цей різдвяний час подаруйте нашим захисникам хвилину тиші, подяку та молитву за їх безпеку та швидке повернення додому.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали через «Ротарі клуб Київ Сіті»

медицину для військових на Запоріжському напрямку.

«Як хто скаже: Я Бога люблю, та ненавидить брата свого, той неправдомовець. Бо хто не любить брата свого, якого бачить, як може він Бога любити, Якого не бачить?» (1-ше послання Іоанна 4:20)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: admin | Дата: 2023-12-18 | Коментарі (0)




Кожному солдату, який стоїть на захисті України, надзвичайно важливо відчувати підтримку з тилу, знати, що про них пам'ятають і щиро піклуються. Це тепло людських сердець, що випромінюється з кожного куточка країни, додає сил та впевненості у власних діях. Коли всім серцем віриш у те, що твоя міць та зусилля об'єднані з вірою та допомогою всієї країни, перемога набуває не просто військового значення, а стає символом єдності, сили духу та непереможності українського народу.

Навіть найскладніші випробування стають легшими, якщо знати, що у той час, коли ти зі зброєю в руках охороняєш Батьківщину, твої земляки не шкодують часу та ресурсів, щоб підтримувати тебе. Це може бути і теплий одяг для солдата, і листи зі словами підтримки, і невтомні волонтери, які вкладають свої сили в забезпечення фронту всім необхідним. І, звичайно, нескінченні палкі молитви за життя героїв, сповнені надії та довіри Господу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали ЗСУ на Донецький напрямок макарони, рис та м'ясні консерви.

«Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він поклав був за нас. І ми мусимо класти душі за братів! (1-ше послання Іоанна 3:16)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 113 | Додав: admin | Дата: 2023-12-14 | Коментарі (0)




Декілька днів тому Україна відзначала День волонтера – свято незламних духом людей, чия невтомна праця та безмежна доброта не знають меж. Волонтерство завжди було важливим, але в умовах повномасштабного вторгнення, під час якого ми зараз живемо, його роль стає просто життєво необхідною. Від початку війни волонтери займаються збором коштів, купують і доставляють необхідні речі військовим, медикам, біженцям, надають психологічну підтримку, допомагають у розміщенні переселенців та в багатьох інших сферах.

Особливо важливою є робота волонтерів у сфері гуманітарної допомоги. Вони організовують збір і доставку продовольства, медикаментів, одягу та інших необхідностей для тих, хто втратив домівку або знаходиться в облозі або на окупованій території.

Не можна не згадати і про волонтерів-медиків, які ризикують власним здоров'ям, надаючи медичну допомогу пораненим на фронті та цивільним у зоні конфлікту. І, звісно, ця невтомна робота волонтерів потребує підтримки всієї спільноти. Кожен з нас може стати частиною волонтерського руху: зробити пожертву, волонтерити в місцевій організації, допомогти словом і ділом тим, хто поруч.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, інвалідні візки та ходунки для КНП «Черкаська обласна лікарня».

«А тепер залишаються віра, надія, любов, оці три. А найбільша між ними любов!» (1-ше послання Коринфянам 13:13)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 98 | Додав: admin | Дата: 2023-12-09 | Коментарі (0)




Війна лишає страшні рани на душі. Але тіло, вмістилище духу, вона калічить теж дуже сильно. Поранені завжди покладають великі надії на професійні руки лікарів, але вони не можуть зробити дива, якщо їм банально не вистачає простих розхідних матеріалів та медикаментів. Ісус зцілював словом та доторком — українським медикам же потрібна велика кількість різноманітних речей, за допомогою яких вони рятують життя та здоров’я. Нехай ми не маємо такої віри, яка змусить гору перейти на інше місце, але ми можемо всіляко допомагати героям від медицини ставити інших героїв на ноги. Господь бачить всі наші зусилля І схвалює їх, бо підтримка та допомога від серця — одне із найбільш яскравіших проявлень любові до ближніх.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали бинти, медичні халати, маски, брекети, комплекти катетерів, інвалідні візки та ходунки для КНП ММР «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» (Миколаїв) та КНП «Медичний центр з лікування та профілактики залежностей» (Словʼянськ).

«Улюблені, любім один одного, бо від Бога любов, і кожен, хто любить, родився від Бога та відає Бога!» (1-ше послання Іоанна 4:7)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: admin | Дата: 2023-12-05 | Коментарі (0)




Робота мобільних госпіталів у зонах конфліктів є надзвичайно важливою, бо завдяки їй рятується багато життів. Ці пересувні медичні пункти, розгорнуті на передовій, надають невідкладну допомогу пораненим буквально під градом вогню. Медики, які працюють у таких умовах, демонструють відвагу та самовідданість, ризикуючи власним життям, щоб врятувати військових. Кожен день для них — це черговий подвиг, який вони зустрічають з незламним серцем і професіоналізмом, рятуючи життя в умовах, де кожна секунда на вагу золота. Неоціненну допомогу у їхній благородній місії надають волонтери, які неустанно працюють, щоби забезпечити госпіталі всіма необхідними матеріалами та ресурсами. Сьогодні волонтерська підтримка є життєво важливою для забезпечення сталої роботи українських госпіталів. Ці люди працюють пліч-о-пліч, підтримуючи один одного, і кожен з них грає важливу роль у порятунку життів та допомозі тим, хто цього потребує найбільше.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» разом з Фондом «Добрі справи» передали для мобільного госпіталю в Павлоград, для воїнів 72-бригади та для Київського Охматдиту бинти, медичні халати, маски та комплекти катетерів.

«Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він поклав був за нас. І ми мусимо класти душі за братів! (Іоанна 3:16)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: admin | Дата: 2023-11-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 34 35 »