Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




08:29
Як здавна, так і в наш час Україна оберігається сміливими і мужніми людьми

Як здавна, так і в наш час Україна оберігається сміливими і мужніми людьми. Сьогодні ми з особливою шаною святкуємо День Захисника України і висловлюємо глибоку повагу і вдячність нашим військовим за їхній нескінченний героїзм, гострий розум, відвагу та силу духу. Українські захисники — це броня і опора нашої держави. Вони, як справжні хоробрі лицарі, стоять на передовій і дають нам приклад невичерпної волі до перемоги, непохитної віри в справедливість і беззаперечної любові до Батьківщини. Сьогоднішній день — прекрасна нагода сказати слова подяки всім, хто стоїть на варті нашої свободи та незалежності. Нехай ці герої завжди відчувають підтримку та молитви наших сердець. Кожен з нас має бути опорою для них, допомагаючи матеріально та морально, а також вшановуючи пам'ять загиблих захисників, чия жертва не буде змарнована...

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на різні напрямки для ЗСУ продукти харчування, м'ясні консерви, засоби гігієни, тощо.

«А я буду співати про силу Твою, буду радісно вранці хвалити Твою милість, бо для мене Ти був в день недолі моєї твердинею й захистом!» (Псалом 59:16).

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, Jeff Boyum, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

 

Переглядів: 124 | Додав: admin | Теги: Як здавна, так і в наш час Україна оберігаєтьс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar