Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




21:21
Підтримка поранених солдат ВСУ є вкрай важливою і актуальною як ніколи

Підтримка поранених солдат ВСУ є вкрай важливою і актуальною як ніколи. Фізичне і психологічне відновлення після травм, отриманих від артилерійських снарядів та ворожих куль, вимагає багато часу, ресурсів і зусиль, як з боку самого пораненого, так і з боку медперсоналу. В зв’язку з цим роль будь-якої підтримки в цьому довгому та кропіткому процесі не може бути недооціненою. Повернення до нормального життя після отримання серйозних пошкоджень може бути надзвичайно складним, тому не тільки матеріальна, а ще й молитовна підтримка має особливе значення — щоб Господь допоміг важкопораненим військовим відновити своє фізичне та психічне здоров'я.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали Ємільчинській лікарні (Житомирська область) медичні засоби та вироби, санітарно-гігієнічні засоби, постіль, та одяг.

«І дав Ти мені щит спасіння Свого, а правиця Твоя підпирає мене, і чинить великим мене Твоя поміч. Ти чиниш широким мій крок підо мною, і стопи мої не спіткнуться» (Псалом 18:35-36).

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 96 | Додав: admin | Теги: Підтримка поранених солдат ВСУ є вк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar