Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




20:30
Роль родини в житті кожної людини значна, а для військових вона стає ще більш вагомою

Роль родини в житті кожної людини значна, а для військових вона стає ще більш вагомою. Родина є надійним тилом для них, місцем, куди завжди можна повернутися. Вона дає сили, надихає, допомагає підтримати моральний дух у тяжкі часи. Родичі та близькі люди, що очікують вдома, часто стають останньою лінією оборони, допомагаючи військовому не тільки фізично, але і морально. У складні моменти, коли військовий відчуває самотність та відчай, думка про тих, хто чекає на нього, може стати справжньою опорою.

Також не можна забувати про значення родини в пост-службовому періоді. Повернення до суспільного життя після війни — це великий стрес, важка адаптація. І тут важливу роль теж відіграє родина, що може допомогти військовому повернутися до «нормального» життя і почати все спочатку.

Суспільство в свою чергу також може долучитися до поняття «родини» в християнському значенні цього слова — в значенні добротворення, прояву взаємопідтримки та організації стабільного волонтерського тилу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали ЗСУ на Східний напрямок продукти харчування, м'ясні консерви, рис, солодощі і засоби гігієни.

«Вони відповіли: «Віруйте в Господа Ісуса, і ви будете врятовані, ви і ваша родина». (Дії 16:31).

Дякуємо голові фундації Надії Федорів, Lee Scheumann, Volodymyr Dyba, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 103 | Додав: admin | Теги: а для військових вона стає ще більш, Роль родини в житті кожної людини з | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar