Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




19:50
У Книзі Псалмів про Господа сказано: «Батько тих, у кого немає батька, і захисник вдів, Бог у святій Своїй оселі»

У Книзі Псалмів про Господа сказано: «Батько тих, у кого немає батька, і захисник вдів, Бог у святій Своїй оселі». Діти-сироти, які проживають у психоневрологічних інтернатах, мають важку долю. Вони стали вразливими, оскільки їх родичі або батьки відмовились від них. Це несправедливість, яка залишає глибокі шрами на дитячому серці. Однак, незважаючи на це, кожна з цих душ є надзвичайно цінною для Ісуса. Він бачить неповторність кожної дитини-сироти і розуміє їхню потребу в ласці, турботі та захисті. Ісус не залишає таких дітей наодинці з байдужим світом, він стоїть поруч з ними, готовий подарувати їм свою любов і турботу. І ми маємо наслідувати його у цьому.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили в психоневрологічний інтернат для дітей-сиріт (м. Запоріжжя) солодощі і смаколики.

«Господь здійснює праведність і справедливість для всіх пригноблюваних» (Пс.103:6)

Дякуємо нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 89 | Додав: admin | Теги: Бог у святій Своїй оселі», у кого немає батька, У Книзі Псалмів про Господа сказано, і захисник вдів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar