Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




16:12
Відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої країни та деокупація тимчасово окупованих територій України

Відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої країни та деокупація тимчасово окупованих територій України, залишаються головним завданням сьогодення. Адже досі у жителів України в пам’яті живуть спогади про ті міста і села, куди ступила нога окупантів і як наслідок, про усі жахіття та злочини проти людяності, які ми могли бачити, коли минулого року ЗСУ звільнили північні регіони, і бачимо сьогодні, коли звільняються міста Сходу. Відкрилась повна правда, що з собою несе окупант: катівні, мародерства, вбивства. На превеликий жаль і досі продовжують переживати трагедію окупації більшість жителі Сходу та Півдня України. Ми, як свідомі українці, на чиїх очах здійснюється геноцид нації, маємо розуміти, що кожен звільнений метр нашої землі від окупантів — це не лише спільна радість для нас всіх, але й значні втрати серед наших мужніх та доблесних військових. Тому, як ніколи, маємо проявити спільність зусиль у підтримці не лише жителів звільнених територій, але й ЗСУ. Пам'ятаймо, що держава основується на внутрішній єдності та силі народу. Разом до Перемоги!

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на деокуповані території Донецької області продукти харчування, м'ясні консерви, бакалію, солодощі, засоби гігієни, одежу для дітей та дорослих, взуття, іграшки для дітей, тощо.

«Боже Саваоте, вернися ж, споглянь із небес і побач, і відвідай цього виноградника, і охорони його, якого насадила правиця Твоя, і галузку, яку Ти для Себе зміцнив!» (Псалми 80:15-16)

Дякуємо пані Надії Федорів, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 80 | Додав: admin | Теги: Відновлення суверенітету і територі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar