Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




20:06
Життя та здоров'я є безцінними для кожної людини.

Життя та здоров'я є безцінними для кожної людини. Однак, українські військові добровільно ризикують ними кожен день, щоб захистити мирних жителів нашої країни. Вони щодня стають на перешкоді ворогу та виконують свій обов'язок з великою мужністю та самовідданістю. Саме тому ЗСУ — справжні герої, які служать народу, знають ціну миру та безпеки і готові віддати все, що мають — душевний спокій, здоров'я та життя. Не менш самовіддано та жертовно сьогодні працюють і лікарі з усім медперсоналом. Бо від їх зусиль залежить стільки життів людей, завдяки яким ми можемо вільно дихати і спокійно спати. Це дуже важка і відповідальна місія, але Господь направляє руки лікарів і вони щодня рятують величезну кількість наших воїнів на своєму полі бою.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали Житомирській обласній клінічній лікарні для поранених солдат розхідний медичний матеріал, дезінфікуючі засоби, тощо.

«Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.» (Вiд Iвана 6:40)

Дякуємо Фонду "Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! 

Переглядів: 105 | Додав: admin | Теги: Життя та здоров'я є безцінними для | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar