Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 01



Вітаємо всіх з першим днем весни! Сьогодні, коли сонечко починає гріти нас своїми життєдайними променями, а земля пробуджується від зимового сну, ми відчуваємо особливу вдячність. Минула зима дала нам чимало випробувань, але разом з тим, вона показала нашу силу духу та єдність. Електрика і опалення цієї зими були забезпечені нам незламністю та героїзмом Збройних Сил України. Саме завдяки їм ми мали тепло у наших домівках і світло в наших вікнах.

Тому у цей весняний час, коли природа навколо нас оживає, оживає і надія у наших серцях. Надія на перемогу, на мирне майбутнє, де кожен ранок буде сповнений щастям і спокоєм. Ця надія мотивує нас не лише мріяти, але й діяти — допомагати тим, хто сьогодні особливо потребує нашої уваги та підтримки: переселенцям, волонтерам, воїнам. З глибокою вдячністю звертаємось до Бога за цю прекрасну пору року, яка є символом відродження, нових починань та безмежної віри в краще. Давайте разом зустрінемо цю весну з відкритими серцями, готовими поширювати любов, підтримку та оптимізм.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили в КНП Київський міський центр нефрології та діалізу: медичні халати, маски, комплекти катетерів, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, памперси, шприци, антисептики, рукавички, одяг для цивільного населення та воїнів ЗСУ.

«Щасливий чоловік, який на Господа вповає і чия надія в Господі! Він, немов дерево, посаджене над водою, що до потоку простягає своє коріння; як прийде спека, воно не боїться, і листя його зеленіє; під час посухи йому байдуже, воно не перестає родити.» (Книга Пророка Єремії 17:7-8)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: admin | Дата: 2024-03-01 | Коментарі (0)