Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 14



Коли 24 лютого розпочалась повномасштабна війна, всі українці стали на захист Батьківщини. Християни, мусульмани, юдеї – всі без коливання обʼєдналися в боротьбі проти ворога, сповнені рішучості і мужності. Вкотре російський напад зміцнив українську націю, знову показав, що перед лицем загрози ми стаємо єдиним фронтом, незалежно від віросповідання, статусу та інших соціальних критеріїв.

Саме в такі моменти проявляється справжній характер народу – здатність стояти пліч-о-пліч, забувши про всі розбіжності, щоб захистити свою землю, свою історію, і своє майбутнє. Це маркер міцного народу, який може витримати усі випробування з честю, доводячи всьому світу свою незламність і силу духу. Ми єдині у своєму прагненні жити в мирі, повазі і гармонії. Ця війна нагадала всім нам, що наші незалежність і свобода – це те, за що варто боротися, і що українська нація має непохитну волю і стійкість.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили в КНП «Фастівська лікарня інтенсивного лікування»: бинти, медичні халати, маски, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, памперси, шприци, антисептики, рукавички, а також одяг для цивільного населення та воїнів ЗСУ.

«Зараз такий час, що ми знаємо багато молитов, але молимося мало. Їмо пісну їжу, але не постимо. Накопичуємо відомості про духовне життя, а досвіду її не маємо. Сповідуємо гріхи, але не каємося. Ходимо в храми і стоїмо на службах, але душа не упокорюється перед Творцем. Все це від того, що серце закрито. Воно повинно відкритися, щоб впустити Христа.»

(Преподобний Паїсій Святогорець)

Дякуємо пані Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: admin | Дата: 2024-03-14 | Коментарі (0)