Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 10



Збройні Сили України продовжують відважно захищати Україну та її мирних жителів. Це не тільки професійна військова служба, а й прояв несамовитої хоробрості та готовності стояти на захисті власної країни перед обличчям агресора. Та попри всю відчайдушність і готовність до бойових дій, кожен воїн ЗСУ — це передусім людина зі своїми надіями, мріями та переживаннями. Тому, окрім озброєння та військової екіпіровки, для них надзвичайно важлива звичайна людська підтримка.

Дякувати Богу, українці завжди відзначалися надзвичайною згуртованістю та вмінням підтримувати один одного в складних ситуаціях. Ця повномасштабна війна ще раз довела, що український народ здатен на великі жертви та подвиги заради миру та свободи своєї країни. Люди різними шляхами підтримують своїх захисників та героїв — від збору допомоги, листів та посилок з необхідними речами до моральної підтримки через молитви, слова вдячності та акції солідарності. Кожен внесений вклад є важливим та значущим у цій боротьбі, демонструючи непохитну єдність та відданість ідеї свободи і незалежності України.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили на Східний, Лиманський, Авдіївський напрямки для 3-ї штурмової бригади мʼясні консерви, печиво, вафлі, шоколадні батончики, каву і чай.

«Звірся на Господа всім твоїм серцем, не покладайсь на власний розум. У всіх твоїх путях думай про нього і він твої стежки вирівняє. Не гадай собі, що ти мудрий, бійся Господа і від зла ухиляйся...» (Приповідки 3:5-7)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: admin | Дата: 2024-03-10 | Коментарі (0)