Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 26



Україна має багату історію боротьби за свободу. З давніх часів український народ протистояв зовнішнім загарбникам та боровся за свою незалежність. Але історія має свою циклічність. Століттями доводилось захищати терени України від нападу чужинців. Наш нарід практично був позбавлений вибору: або героїчно протистояти імпералістичній експансії, або заховатися у зморшках землі, відмовившись від національної автентичності. Неймовірний героїзм українського лицарства давно увійшов в історію — як доби минулих століть, так і в драматичному сьогоденні.

Запеклі протистояння ЗСУ, зокрема на Запоріжському напрямку, вражають своєю мужністю. Нам потрібно розуміти, що саме жертовний подвиг кожного українського солдата є найдорожчою цінністю та прикладом для кожного з нас. У цій війні наша нація і надалі має проявляти надзвичайну єдність та спільність у досягненні головної мети — Перемоги. Ми маємо робити все, що в наших силах, включаючи волонтерську допомогу, котра стане ще однією краплиною добра, що спроможна наблизити омріяну перемогу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили через ГО "Ротарі клуб Київ сіті": хірургічні набори, обробка ран, дезінфектори, антисептики, памперси, урологічні прокладки, рукавички, засоби гігієни, гель для душу для воїнів ЗСУ на Запорізький напрямок.

«Горе серцю байдужому, бо, не мавши віри, буде воно беззахисне.» (Ісус Син Сираха 2:13)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: admin | Дата: 2024-03-26 | Коментарі (0)