Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 29



З кожним новим днем Україна продовжує демонструвати справжній приклад нескореності та віри в перемогу. Важливо підкреслити, що подвиг українських захисників підтримується єдністю усього українського народу. Любов до власної країни, нескореність духу та взаємопідтримка стали тим непроникним щитом, що допомагає Україні вистояти в ці важкі часи. Сьогодні, зустрічаючись з численними викликами, ми бачимо, як країна об’єднується навколо своїх героїв. Ми вболіваємо за кожен їхній успіх, молимося за їхнє здоров’я та безпеку. І в таких моментах, попри всю біль втрат і трагедій, ми відчуваємо справжню силу України — силу духу, що не зламати жодному ворогу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для 78 ОДШБ продукти харчування: консерви м'ясні, сік томатний, олія, гречка, рис, цукор, макарони, крупа ячнева, пшенична, горохова, кава, чай, печиво, вафлі, шоколадні батончики.

«Якщо ж сила та потуга здивувала їх, нехай з того збагнуть, наскільки могутніший той, який витворив їх. Бо з величі та краси створінь і через уподібнення можна дійти до пізнання Творця їх» (Книга Премудрості 13, 4-5)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: admin | Дата: 2024-03-29 | Коментарі (0)