Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 07



Україна не раз проходила через найтяжчі випробування, але завжди з честю виходила з них і продовжувала існувати. Як би не намагався агресор знищити нашу націю, його спроби традиційно зазнають невдачі. З нами пам'ять предків, з нами допомога союзників, з нами віра в справедливість, з нами Збройні Сили України, з нами Бог. Наш народ відомий своєю незламністю, героїчністю та впевненістю у світлому майбутньому. Історія нашої країни — це хроніка невпинної боротьби за незалежність, свободу та право вирішувати власну долю. Часи змінюються, але непохитна воля до життя, воля до перемоги залишаються незмінними.

Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя за майбутнє наших дітей в незалежній країні. В їх жертві — наше коріння та натхнення продовжувати боротьбу. Пам’ять про героїв, які відстояли і продовжують відстоювати право нашої нації на вільне життя, вічно житиме в наших серцях. Україна – це ми. І разом ми непереможні.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відвантажили в Національний Науковий центр хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова НАМН України: бинти, медичні халати, маски, комплекти катетерів, хірургічні набори, нестерільне ЗІЗ, догляд за ранами, урологічні прокладки, предмети особистої гігієни, дезінфектори, памперси та шприци — для цивільного населення та воїнів ЗСУ.

«Коли Макавей поглянув на таку безліч війська, на ту різноманітну зброю, на дикий вигляд слонів, зняв до неба руки і закликав до Господа, який чинить чуда; бо добре знав, що не у зброї перемога, але Господь дарує її тим, що за його рішенням, гідні її.» (ІІ Книга Макавеїв 15:21)

Дякуємо Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: admin | Дата: 2024-03-07 | Коментарі (0)