Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Березень » 23



З початком війни ми всі почали набагато більше цінувати життя і все те, що маємо. Раптово і безповоротно кожен момент, проведений з родиною, кожна мить спокою та здатність насолоджуватися простими радощами стали безцінними. Все, що раніше здавалося буденним, тепер набуло величезної ваги. Життя в умовах війни вчить нас не забувати про важливість кожної секунди, любити ближніх і піклуватися про них, як ніколи раніше.

Ми не втомлюємося дякувати Збройним Силам України та Повітряним силам за можливість прокидатися кожного ранку, дивитися на блакитне небо і дихати вільно. Ці сталеві воїни — наш щит і опора, які стоять на захисті нашої землі, домівок, мирного неба та нашого майбутнього. Щире «Дякуємо!!!» лунає в їхню адресу з кожного куточка країни. Та вдячність, яку ми відчуваємо до наших захисників, неможливо виразити словами, тому традиційно конвертуємо їі в різносторонню допомогу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для Союзу ветеранів та інвалідів АТО Афганістану «Деснянський»: макарони, олія, рис, гречка, пшеничка, ячка, горох, цукор, м'ясні консерви, мед, печиво, вафлі, чай, кава; хірургічні набори, дезінфектори, антисептики, памперси, урологічні прокладки, засоби гігієни, гель для душу.

«Якщо ми будемо уважні до своїх гріхів, то не будемо дивитися на гріхи ближнього.» (Авва Матой)

Дякуємо Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: admin | Дата: 2024-03-23 | Коментарі (0)