Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 03



Коли війна вривається у двері, все, що може захистити нас — це наша віра, помножена на героїчні зусилля захисників із ЗСУ. Коли над головами свистять ракети, ми читаємо 90 псалом і відчайдушно віримо, що в цей раз теж Господь порятує. Коли захищати Батьківщину йде одразу кілька поколінь з сімʼї — батько і син — ми віримо, що вони обидва повернуться з пекла цілі і неушкоджені. Віра допомагає триматися на полі бою, заспокоює серце, надає сил. Вона наближає день Перемоги і наповнює спраглі душі надією, не даючи остаточно зачерствіти після усіх пережитих жахіть. Віра обʼєднує нас — і громадян в тилу, і героїв на передовій, навіть якщо кожен вірить у щось своє. Пам’ятаймо, що Господь бачить нашу віру і по вірі нашій буде нам.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ крупи, макарони, рис, олію, каву, чай, печиво, шоколад, засоби гігієни, миючі засоби, маски, антисептики, одяг, взуття.

«Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам; бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять йому.» (Вiд Матвiя 7:7-8)

Дякуємо пані Надії Федорів, Lee Scheumann, Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: admin | Дата: 2023-11-03 | Коментарі (0)