Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 27



Дівчата — це прикраса домашнього очагу,майбутні мами, ніжні квіточки. З них виростають сильні та незламні героїні, які витримують удари долі, піднімаються і йдуть далі. Але трапляються таке, що хвороба змалку не дає дитині можливості боротися і вона стає беззахисною і вразливою. Замість рідного затишного дому — державний заклад, в якому не отримати любові і тепла, як би не старалися його працівники для своїх підопічних. Господь бачить нужди і страждання своїх дочок, опікується їх душами і готує для них кращий світ. А ми можемо подбати про те, щоб в житті цих дівчат якомога частіше траплялися світлі та радісні дні.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в жіночий психоневрологічний інтернат (Житомирська область, Нова Борова) солодощі та смаколики.

«І що Любити Його всім серцем, і всім розумом, і всією душею, і з цілої сили, і що Любити свого ближнього, як самого себе, це важливіше за всі цілопалення й жертви!» (Євангеліє від Марка 5:25)

Дякуємо Мауріціо Ароніку, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: admin | Дата: 2023-11-27 | Коментарі (0)