Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 10



Допомога лікарням важлива не тільки в часи миру — вона особливо актуальна під час війни, яка зазвичай приносить великий наплив поранених, хворих та постраждалих людей, які потребують невідкладної медичної допомоги. Медична сфера має важливе завдання — забезпечити належну та якісну медичну допомогу у цих складних обставинах. Лікарні стають центрами надії, де обробляють поранення, проводять хірургічні операції, забезпечують інтенсивну терапію та надають післяопераційну реабілітацію. Усім лікарям, медсестрам, фельдшерам та іншим медичним працівникам, які працюють у лікарнях, слід висловити велику вдячність за їхню самовіддану роботу. Вони є героями, які жертвують своїм життям, щоб допомогти пораненим людям. Нехай Господь веде їх крізь цю темряву і вкладає до рук чудеса зцілення.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали КНП "Радомишльська лікарня" медичні засоби (памперси, маски, рукавички, антисептики, тощо) і санітарно - гігієнічні засоби (шампуні, гелі).

«Як слухняні, не застосовуйтеся до попередніх пожадливостей вашого невідання, але за Святим, що покликав вас, будьте й самі святі в усім вашім поводженні, бо написано: Будьте святі, Я бо святий!» (1-е Петра 1:14-16)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: admin | Дата: 2023-11-10 | Коментарі (0)