Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 22



За два роки повномасштабної війни, український народ та Збройні Сили України засвідчили всьому світові взірець незламності та героїзму. ЗСУ, стоячи на захисті власної держави, кожного дня демонструють мужність та відвагу. Вони не шкодують свого життя, борючись до останньої краплі крові, щоб відстояти мир та незалежність України. У той же час, українці, що залишились в тилу, проявили неймовірний рівень солідарності та взаємопідтримки. Міцна волонтерська мережа, яка запрацювала з перших днів агресії, виконує надзвичайно важливу роль. Українські та зарубіжні волонтери організовують збір допомоги, відправку гуманітарних вантажів та медичних розхідників, та навіть купують обладнання для воїнів. Правду кажуть, що світло Боже світиться у людських душах найяскравіше саме у темні часи.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали на потреби ЗСУ санітарно- гігієнічні засоби, рукавички, антисептики.

«Нарешті, всі ви будьте однієї думки, співчутливі, братолюбні, милосердні, смиренні. Не платіть злом за зло чи лайкою за лайку, а, навпаки, благословляйте, бо ви на те покликані, щоб успадкувати благословення». (1 Петра 3: 8-9)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна! ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: admin | Дата: 2023-11-22 | Коментарі (0)