Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 19



В те, що Україна вистоїть з перших днів повномасштабного наступу окупантів, мало хто вірив. Але звитяжність та обʼєднуючий дух українства мав ключове значення у відсічі ворога. Саме в перші дні війни сформувалась цінна запорука надії на перемогу. Кажуть, що людина мало вартує сама по собі, бо важливим є те, що вона носить в серці. Саме спільна думка, ідея, мотив та прагнення звільнити світ від тиранії та насильства диктатур, обʼєднує не лише українців, а й увесь цивілізований світ. Безперечний факт: США були і залишаються найціннішим та найвпливовішим союзником України у цій жорстокій війні з окупантом. І саме це є незаперечним доказом спільних цінностей та дружби між нашими народами. Американці продовжують демонструвати одностайну підтримку багатостражденній українській нації, що дає можливість державним органам США організовувати всесторонню підтримку Україні, яка необхідна для Перемоги. Мільйони віруючих американців підтримують нас не лише молитвою, але й гуманітарними програмами — та навіть власною присутністю у шпиталях, реабілітаційних центрах, на молитовних зібраннях. Вони демонструють ті якості, які Господь заповідав плекати в собі — а саме, милосердя, жертовність та готовність прийти на допомогу.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали лікарні в Радомишлі медичний розхідний матеріал для поранених.

«Очистивши послухом правди душі ваші для братньої нелицемірної любови, любіть гаряче один одного щирим серцем, відроджені наново не з тлінного насіння, а з нетлінного: словом Божим живим і вічним.» (1 Петра 1: 22 -23)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: admin | Дата: 2023-11-19 | Коментарі (0)