Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 06



Реабілітація поранених військових є невід'ємною частиною процесу їх відновлення після бойових дій. Важливість цього процесу неможливо переоцінити, оскільки він сприяє не тільки фізичному відновленню, але і ментальному здоров'ю воїнів, допомагаючи їм адаптуватися до повсякденного життя після чергового звільнення. Медичні установи, які беруть на себе відновлення героїв, віддають усі сили для забезпечення якісних послуг, тому так важливо їх підтримувати. Будь-яка допомога для закладів, які займаються реабілітацією військових, є надзвичайно важливою, оскільки вона допомагає зберегти та покращити побут наших воїнів. Вони віддали за наш захист все, і від нас теж в деякій мірі залежить, чи пришвидшиться їх повернення до нормального життя.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали в Інститут медицини праці ім Ю.І.Кундієва (Центр психології і реабілітації м Київ) санітарно-гігієнічні засоби (антисептики) і засоби гігієни.

«Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають. Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть. Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!» (Вiд Матвiя 6:19-21)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: admin | Дата: 2023-11-06 | Коментарі (0)