Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 11



Захист Батьківщини — це завдання надзвичайної складності, особливо коли сили агресора значно переважають. Але саме в таких випробуваннях проявляється невмирущий дух українських військових, в чиїх жилах тече кров пращурів-козаків. Вони стоять на захисті рідного краю, незважаючи на численність ворожої орди, та на безперервну небезпеку для власного життя. Цей героїзм назавжди закарбується в пам'яті майбутніх поколінь України і стане невичерпним джерелом натхнення та прикладом мужності і відваги. Але він має стати нашим спільним героїзмом. Треба не просто пишатися тими, хто відстоює нашу землю на передовій, а й самим долучитися до захисту нашого дому та допомоги постраждалому цивільному населенню у кожній можливій формі.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали на Херсонський напрямок памперси, гігієну, продукти харчування.

«Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.» (Вiд Iвана 6:40)

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: admin | Дата: 2023-11-11 | Коментарі (0)