Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2023 » Листопад » 24



Українські медики завжди готові допомогти тим, хто потребує допомоги, але в часи повномасштабного вторгнення їх робота стала значно складнішою і напруженішою. Порятунок життя воїна — це лише перший крок, адже необхідно зберегти його здоров'я, функціональність та психічний стан. У ці важкі часи ми висловлюємо глибоку вдячність Богу за те, що він посилає Україні небайдужих людей, які активно підтримують наші лікарні і сприяють виконанню медичної місії. Ми висловлюємо щиру повагу нашим медикам і усьому медперсоналу, якому довелося працювати буквально під вогнем. Ви є безцінними героями, які непорушно стоять на передній лінії боротьби за здоров'я та благополуччя нашої країни. Приклад вашої відваги, мужності й професіоналізму залишатиметься в наших серцях назавжди.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» передали Сумській обласній лікарні бинти, медичні халати, маски, скраби, брекети та комплекти катетерів.

«Бо я голодував, і ви дали мені їсти; мав спрагу, і ви мене напоїли; чужинцем був, і ви мене прийняли; нагий, і ви мене одягли; хворий, і ви навідались до мене; у тюрмі був, і ви прийшли до мене. А цар, відповідаючи їм, скаже: Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили» (Матея 25: 35-36, 40)

Дякуємо Terry Burton, Мedical Equipment Supplies Abroad, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!  ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: admin | Дата: 2023-11-24 | Коментарі (0)